Grup Tecnològic...inspirit. Esperit d'innovació

La missió del nostre grup tecnològic és inventar, crear i consolidar empreses innovadores i globals, que ofereixen productes o serveis relacionats amb Internet. Vocació emprenedora i innovació són els nostres principals punts d’identitat.Notícies

Premi Nacional d'Internet per en Dídac Lee

20 de Desembre de 2011 - El passat 15 de desembre es varen donar a conèixer els guardonats als "Premis Nacionals de Comunicació 2011" de la Generalitat de Catalunya. Dídac Lee, el nostre fundador, ha estat premiat en la categoria d'Internet.

Aquest guardó arriba com a reconeixement a l'aportació d'en Dídac en l'àmbit digital, a través de les seves empreses creades i dins de l'entitat del Futbol Club Barcelona.

llegir més


Zyncro guanya el Premi a la Innovació Digital

6 de Juny de 2011 - El passat dia 1 de Juny va tenir lloc a Barcelona la cerimònia d'entrega dels Premis a la Innovació Digital, dins del marc del Global Congress. Aquests premis reconeixen les iniciatives i projectes que potencien la innovació tecnològica i en aquesta edició el guanyador en les categories de Petites Empreses i Emprenedors ha estat per Zyncro.

llegir més